Vær lidt egoistisk med din ønskeseddel

10minSTYLING om Julekalender

01_julegave

…Indrømmet, det har jeg ikke altid selv været og med det resultat, at mens resten af familien fik deres personlige ønsker opfyldt, fik jeg praktiske ting…ja, de ting jeg selv havde skrevet på min ønskeseddel. Men det er slut nu, for dels vil jeg også forkæles og dels er det også MEGET sjovere for giveren, at give en gave som er både personlig og noget, som virkelig glæder…så nu ønsker jeg mig alt fra små ting, som en neglelak i en flot farve der matcher min garderobe og til lidt dyrere ting som bl. a. spændende bøger og også meget gerne personlige overraskelser. Hvad er dine ønsker??? og husk nu, at det skal være DINE ønsker både af hensyn til dig selv og giveren…måske skal det være noget af det, der giver et pift til din garderobe ;0)

Skriv en kommentar

Email og Navn skal udfyldes. Email offentliggøres ikke