Smarte sko som samtidig er behagelige

10minSTYLING om Gode forretninger, Snit og pasformer

Hej Lone

Jeg løber gang på gang ind i problemer når jeg skal finde sko. De skal helst have lidt hæl, men ikke for meget samtidig med, at de skal være behagelige at have på, da jeg står op det meste af dagen og så ikke mindst må de gerne være lidt smarte og feminine, da jeg mest går i kjoler og nederdele. Kan du anbefale nogle gode mærker, som ikke er “alt for fodformede”? Jeg har en forholdsvis bred fod.

Hilsen Kirsten

——-

Hej Kirsten

Ja den kombination som du nævner der, er der rigtig mange, som søger. De mærker jeg umiddelbart vil anbefale dig er:

  • Tamaris som har en del modeller med stødabsorbering i sålen
  • Gabor som fås en del stæder herhjemme
  • Duo som også har støvler til kraftige lægge


Og så har butik  Anna-Anna i Allerød, som også har en web-shop på www.anna-anna.com et mærke, der hedder Petra Dieler. De er ikke billige men en drøm at gå i. Derudover har de netop fået nogle smarte Soft Clogs hjem, som også kunne være en mulighed.

Mange hilsner

Lone

Skriv en kommentar

Email og Navn skal udfyldes. Email offentliggøres ikke