Shoppedag med mor og datter

10minSTYLING om Mit liv

Shoppedage er altid sjove. At finde de helt rigtige ting, som både passer ind i den eksisterende garderobe og som samtidig tager garderoben de afgørende skridt videre, er virkelig dejligt. I dag var lidt speciel, fordi det både var mor og datter, der skulle have nyt til garderoben. Og det er faktisk noget jeg oplever i stigende grad, at de helt unge piger ikke kun går op i at købe det allersidste nye men i meget højere grad også går op i, at tøjet  skal understrege deres personlighed og virkelig passe til deres figur. Så dejligt for en stylist.

Mange hilsner

2 kommentarer

Heidi Andersen, 23. juli 2011

Nej, hvor hyggeligt! :)
Det er en rigtig god hjemmeside, specielt det faktum, at man kan finde sin kropstype! :)
Husk at med tøjet skal følge en lækker hårfrisure og flot smil – f.eks. kan man få tandblegning uden at det skader tænderne – jeg har selv prøvet det, og har fået et super resultat! :)

Lene Jensen, 1. november 2016

Herligt!
Jeg er selv begyndt gå meget mere op i at min tøjstil passer til hvem jeg er som person, så det er virkelig godt at høre det ikke kun er mig der har det på den måde.

Tak for en rigtig hjælpsom hjemmeside!

Skriv en kommentar

Email og Navn skal udfyldes. Email offentliggøres ikke