Renser du dit hår for kalk og stylingprodukter?

10minSTYLING om Julekalender

04_moroccan

Der er ikke meget ved at bruge masser af penge og energi på din garderobe, hvis ikke også dit hår ligesom sætter prikken over i’et og jeg har tit været irriteret over, at mit hår altid så flottere ud i farven og var mere glansfyldt, når jeg var på ferie.

Det skete også sidst, da jeg var i Florida. På bare en uge derovre så mit hår helt anderledes ud, men det samme skete, da jeg kom hjem….efter 2-3 uger med SAMME shampoo og conditioner, var håret igen meget mattere i farven. ØV tænkte jeg…jeg var godt klar over, at det havde noget med det hårde vand at gøre.

Men sørme om ikke min frisør fluks kom med løsningen, da jeg beklagede min nød. Så jeg drog spændt hjem med en afrensende shampoo fra Moroccanoil…og det virker. Jeg bruger den 1 gang om ugen (de anbefaler hver anden uge) og mit hår er igen både lysere, klarere i farven og meget blødere. Jeg skal ikke kunne sige, om der findes andre produkter på markedet…i så fald er du meget velkommen til at skrive her ;0)

Skriv en kommentar

Email og Navn skal udfyldes. Email offentliggøres ikke