Problemer med BH stropper

10minSTYLING om Praktiske tips


Hej Lone

Jeg har en lille barm og smalle skuldre (vistnok den figur du kalder Daisy) og jeg har ALTID problemer med at mine stropper på mine BH’er fælder ned. Jeg har prøvet mange forskellige mærker og har også prøvet at stramme stropperne ret meget, men de falder ned alligevel. Dels er det ret irriterende og så hjælper BH’en jo heller ikke alligevel. Har du en løsning på problemet?

Venlig hilsen

Anne Mette

—–

Hej Anne Mette

Ja der findes en løsning på problemet. men først må jeg sige, at det IKKE er meningen, at det er stropperne, der skal holde din BH på plads. Derimod er det VIGTIGT, at den sidder så stramt rundt om kroppen, så din barm får støtten nedefra. Ca. 80% af alle kvinder bruger forkert BH størrelse, så jeg vil foreslå, at du får tjekket i en lingeri butik, at du bruger den rigtige størrelse

Løsningen på dit problem er en lille clips, som du holder dine skulderstropper sammen med på ryggen. Den model, jeg viser her, er fra Change men der findes helt sikkert også andre modeller

Mange hilsner

Lone

.

2 kommentarer

Pia, 6. november 2010

Hej.. Jeg har også haft store problemer, at at finde et rigtig godt produkt, for at holde bhen på plads. Stropperne kan gemmes væk via en Bh clip. Jeg fandt et produkt med 9 forskellige slags og 4 forskellige farver, gennemsigtigt, hud, sort, og hvid.Jeg gav 59,95 kr. for 9 stk.. Den fungere rigtig godt… jeg købte min her http://www.misslux.dk/strapperfect.html og kom efter 1 dag :-)

Lone, 7. november 2010

Hej Pia

Mange tak for dit tips, de ser rigtig gode ud.

Mange hilsner
Lone

Skriv en kommentar

Email og Navn skal udfyldes. Email offentliggøres ikke