Om Lone de Bie

Lone

Email: ldb@10minstyling.com

Telefon: 40 55 26 01

Skypenavn: lonedebie1

Adresse:

10minSTYLING

Rødovrevej 309, 2. tv

2610 Rødovre

Danmark

Om Lone de Bie

Jeg har ALTID interesseret mig for tøj…lige siden jeg var en helt lille pige. Jeg elskede at “klæde mig ud” sammen med mine veninder og jeg kunne skifte tøj på mine Barbie-dukker i det uendelige og sætte tøjet og tilbehøret sammen på 100 forskellige måder….og det skulle altid være med en kant og et personligt touch…så de færdigpakkede sæt blev kombineret i det uendelige.

For mig har det altid handlet om det helt personlige udtryk både i forhold til mig selv og selvfølgelig i forhold til mine kunder. Det er hele grundstenen i den måde, jeg arbejder på. Personlig stil handler bestemt ikke om bare at købe de sidste nye trends men derimod om at finde den stil der udtrykker og understreger DIN personlighed. Jeg elsker at nå HELT ind til kernen i den enkelte kvinde (og mands) personlighed, få sammensat en garderobe der får dem til at stråle af selvtillid og som fungerer 100% i en travl hverdag. Et fantastisk job som jeg elsker.

Jeg har en blanding af 2 kreative uddannelser og en teoretisk universitetsuddannelse. En kombination der nok siger meget om mig som person….jeg brænder for det kreative og det udtryksfulde samtidig med, at jeg er vild med at udtænke systemer og løsninger, som gør tingene lettere i hverdagen. Mine uddannelser er:

  • Musik-sproglig student fra Nørre Gymnasium 1979
  • Design uddannet fra Margrethe Skolen 1981
  • Bachelor i økonomi fra Københavns Universitet 2006

Jeg har i mere end 25 år arbejdet i modebranchen og startede i 2005 10minSTYLING og dermed skabte jeg mit absolut drømmejob.

Idéen til at arbejde som personlig stylist fik jeg for mange år siden som nyuddannet fra Margrethe Skolen. Allerede dengang var begrebet “personlig stylist” et fænomen i USA, men helt utopisk i Danmark. Det har heldigvis ændret sig og jeg har i løbet af  de sidste 9 år skabt mit helt eget koncept, som spænder helt fra E-bogen “10minSTYLING garderobetjek” over medlemsområderne for de 6 forskellige kropstyper til det helt personlige garderobetjek.

Rigtig tit får jeg spørgsmålet “hvem er dine kunder?”…og det er helt enkelt ganske “almindelige” kvinder, som ønsker inspiration til en spændende og personlig garderobe.

Det vil sige en garderobe, som matcher deres personlighed både i stil og farver og hvor snittene er de rigtige i forhold til deres pasform og hvor det hele kan mikses og matches på kryds og tværs og styles til forskellige behov i hverdagen…lige fra hverdag til fest.

Jeg glæder mig til, at vi sammen skal finde ind til kernen af DIN personlighed, så du vil stråle, som den stjerne du er.

 

Mange hilsner

lonedebie