Nye tider til turbo-styling

10minSTYLING om Mit liv

Uhhh der er fart på her i starten af 1012…og så det er jo skønt også at blive rykket for nye datoer til turbo-styling. Jeg startede med turbo-stylingerne, som er en kombination af E-bogen “10minSTYLING garderobetjek” og 1½ times personlig rådgivning i efteråret 2011 og hygger mig med at holde turbo-søndagene. Ud over at kunderne selvfølgelig får en masse personlig viden med sig hjem, giver det også mig rigtig mange idéer til nye vinkler på, hvad der rør sig ude i klædeskabene og de udfordringer, der er i at få opbygget en personlig og funktionel garderobe. For når man som jeg har været i branchen i en del år efterhånden, kan jeg godt komme til at tro at alting er en selvfølge…og så er det rigtig dejligt at opleve, at den viden, jeg har, virkelig gør en forskel. Anne skrev f.eks. til mig efter hendes turbo-styling:

Hej Lone

Jeg har været meget glad for det hurtige check du gav mig fornyligt, og har fået en del komplimenter når jeg har haft det “nye” stil på. 

Jeg er godt i gang med min andet gardarobe check. Bogen er så let at bruge. Jeg vil meget gerne have adgang til siden for Barbara, så jeg kan se lidt inspiration.

 Mange tak for hjælpen. 

 Mvh Anne

Skriv en kommentar

Email og Navn skal udfyldes. Email offentliggøres ikke