Kjole til sommerbryllup

10minSTYLING om Praktiske tips

Hej Lone

Jeg skal til min venindes sommerbryllup sidst i juni. Jeg skal have lang kjole på og jeg har faktisk en, jeg købte i London sidste sommer, som jeg rigtig gerne vil bruge igen. MEN den er helt lys cremefarvet i bunden med spagetti stropper og diskret blomsterprint i lyse sommerfarver. En af mine andre veninder siger, at jeg kommer til at ligne bruden for meget. Hvad synes du og er der noget jeg kan gøre, så den adskiller sig mere fra bruden?

Hilsen Charlotte

——

Hej Charlotte

Det er i hvert fald MEGET vigtigt, at du klart adskiller dig fra bruden. Jeg vil foreslå dig, at du køber enten en lille bolero med korte ærmer eller et sjal samt sko og taske i en farve som indgår i blomstermønstret og som er så kraftig i farven, at den klart adskiller sig fra det cremefarvede.

Mange hilsner

Lone

Skriv en kommentar

Email og Navn skal udfyldes. Email offentliggøres ikke