Kan jeg bruge halterneck?

10minSTYLING om Snit og pasformer

Kære Lone

Jeg har nu nået mit mål og har tabt mig 22 kilo. Det er selvfølgelig rigtig dejligt, men jeg synes, det er svært at vænne sig til, at skulle købe noget helt andet tøj end jeg plejer. F.eks. har jeg altid syntes, at det er enormt smart med halterneck  og kunne nu godt tænke mig en kjole og evt. et par toppe med det snit. Jeg har lidt brede skuldre og stadig en lidt stor barm (85F).

Sommerhilsen fra Kristine

—–

Kære Kristine

Først et stort tillykke med dit vægttab. Og du har helt ret ,i at det er svært “at ændre syn” på sig selv, det oplever jeg gang på gang hos kunder, der har tabt sig meget.

Med hensyn til halterneck er det faktisk en rigtig god løsning til dig, når du har brede skuldre, da det trækker fokus væk fra dem. Du skriver også, at du har en stor barm og der vil V-udskæringen visuelt få din barm til at virke mindre. Det eneste du skal undgå er en meget tynd halterneck, som vil virke forkert i forhold til din barmstørrelse, men i stedet vælge en som er lidt bredere.

For at give et generelt svar her i brevkassen anbefaler jeg specielt halterneck til de bredskuldrede kropstyper Annabel og Elaine. Barbara kan bruge snittet, hvorimod jeg normalt fraråder det til Carmen og især fraråder det til Daisy og Frances. Hvis der er læsere, som er i tvivl om, hvad en halterneck er, kan du se et billede nedenfor.

Mange hilsner

Lone

Skriv en kommentar

Email og Navn skal udfyldes. Email offentliggøres ikke