Kan du se linjerne

10minSTYLING om Mit liv, Stylinger

Jeg har udsendt nyhedsbrev i dag….og hold da op en masse skønne tilbagemeldinger jeg har fået på det. RIGTIG dejligt. Så derfor kan jeg ikke lade være med at ligge den lille før-og-efter serie på bloggen blot til inspiration.

Jeg er vild med flotte linjer. Det gælder både i bygninger, møbler, biler og selvfølgelig i tøj. Jeg KAN blive fanget af et specielt mønster eller en fantastisk farve, MEN hvis linjerne i tøjet ikke er i orden og virkelig gør noget for figuren…ja så kan det for mig være lige meget.

Hvorfor synes jeg så, det er så vigtigt?
Ja, det er fordi, de rigtige linjer simpelthen gør en verden til forskel. I mine mange år som personlig stylist har jeg ikke mødt nogen kvinde, som ikke gerne vil se slankere ud og fremhæve deres figur på bedste måde. Det gælder faktisk lige gyldig, hvor slanke og velproportionerede de så ellers er. Med de rette proportioner, kan du sagtens se både 10 cm højere ud og visuelt “tabe” rigtig mange kilo.

Carmen før og efter.

 

Her ser du et helt konkret eksempel på, hvad det er jeg mener, når jeg taler om “de rigtige linjer”. Anne, som min skønne model hedder, er en Carmen kropstype. Det vil sige, hun har en god barm, markeret talje, en lille mave og runde hofter og lår. Anne går ikke særligt meget op i tøj. Hun er sanger og det er hun til gængæld rigtig god til. Men jeg synes, at det er SÅ synd, at hun ikke får fremhævet hendes flotte feminine figur og understreget hendes feminine fremtoning og personlighed.

På billede 2 har Anne en afslappet jakke som markerer hendes slanke talje samtidig med, at den netop skærer over bredeste punkt og ikke lige PÅ det bredeste punkt. De rå skindbukser i straight cut kombineret med plateaustøvlerne giver flotte lange ben og tørklædet understreger de flotte vertikale linjer. 

På billede 3 bryder jeg med et flot bredt bælte den skønne sweater med den flotte draperede krave….simpelthen et must her.

På billede 4 har Anne en kjole på, som både er super feminin og kropsnær i snittet, har den perfekte længde lige over knæet og har et vertikalt mønster, som giver en flot, slank silhouet. At materialet er jersey og lige til at skylle op i en håndevending, gør den jo bare endnu mere anvendelig til en travl småbørnsmor.

Mange hilsner

Skriv en kommentar

Email og Navn skal udfyldes. Email offentliggøres ikke