Hvorfor jeg elsker mit job

10minSTYLING om Mit liv, Stylinger

Det er altid sjovt at se folks reaktion på mit svar, når de stiller mig det traditionelle spørgsmål “og hvad laver du så?”. Der er helt generelt 2 reaktioner…enten lyser det ud af dem, at de tænker, hvor dum kan man være og næste standardspørgsmål er så “kan man leve af det?” Den gruppe har jeg for længst opgivet. Jeg går jo heller ikke rundt og spørger andre, om de kan leve af at være sælger, læge eller hvad de ellers laver.

Den anden gruppe er heldigvis for at sige det mildt noget mere positiv. Rigtig mange har et ønske om netop at få styr på deres garderobe og så får vi os en rigtig god snak om det. Men det, der er rigtig sjovt, er at de fleste tror, det KUN handler om tøjet, hvilket nok også er meget naturligt. Men det gør det faktisk SLET ikke og det er netop grunden til, at jeg elsker mit job.

For handlede det KUN om hurtigt at få sat en garderobe sammen bestående af de sidste nye trends….ja så ville der slet ikke være nok dybde i jobbet for mig. DET, der er sjovt og som jeg elsker, er at nå helt ind til kernen af den enkelte. Finde den enkeltes personlighed, finde de linjer i tøjet som gør den helt store forskel i forhold til figuren OG IKKE MINDST at få den enkelte kvinde/mand til at komme ud af komfort zonen. For hold da op hvor er der mange meninger om, “at det kan jeg da ikke” og ” nej, det er min mave eller bagdel da ALT for stor til” (på trods af at der absolut ikke er et problem). De fleste har SÅ mange begrænsninger inde i hovedet om, hvad de kan/ikke kan og tør/ikke tør.

Du kan her se et eksempel på, hvor meget de rigtige linjer betyder. Lill har en typisk Daisy-figur med brede hofter i forhold til den spinkle overkrop. Du får her 3 gode råd til, hvordan du med en figur som Lill’s kan skabe mere harmoni og balance til din figur.

1) Flyt bæltet fra de lidt brede hofter til punktet lige under barmen, så du får focus på det slanke punkt i stedet.

2) Skab en visuelt højere og dermed slankere silhuet ved at vælge over- og underdel i sammen nuance og sæt fokus på den spinkle overkrop med et flot print og træk dermed fokus væk fra hofterne.

3) Når du vælger en base i samme farve under dine jakker og strik, skaber du flotte vertikale linjer og virker dermed både højere og slankere.

Så svaret på mit spørgsmål er….at jeg virkelig føler, at jeg gør en forskel, når jeg får den enkelte til at udtrykke sin personlighed, stråle og komme ud af komfortzonen og turde meget mere. Så det er derfor, jeg elsker mit job.

Mange hilsner

PS Jeg har faktisk bevis for, at den rigtige garderobe påvirker din “markedsværdi” på jobbet og dermed din personlige bundlinje…men mere om det næste gang.

Skriv en kommentar

Email og Navn skal udfyldes. Email offentliggøres ikke