Hvordan fjerner jeg fnug fra mine dyre uldtrøjer?

10minSTYLING om Brevkasse, Praktiske tips

Hej Lone

Jeg har en del ret lækre uldtrøjer, som faktisk ikke er særligt gamle, men de fnulrer alligevel. Det er ret ærgerligt, for de fleste af dem har været pænt dyre og jeg elsker at bruge dem. Jeg tør ikke bare klippe dem af, har du et godt råd?

Hilsen Camilla

—–

Hej Camilla

Ja uld fnulrer, det er ikke til at undgå. Men  du kan investere i en fnugfjerner, som er et lille apparat, som kører på batteri og som simpelthen barberer fnuggene af. Du kan se en model fra OBH Nordica her nedenfor. Den koster kr. 100,-

Mange hilsner2 kommentarer

Anne-Marie Smed, 24. august 2011

Hej. Kan også anbefale denne fnugfjerner! Jeg har den og den er super!
Hilsen Anne-Marie. ♥

Lone de Bie, 26. august 2011

Hej Anne-Marie

Har du et link eller et billede, du kan sætte på. Jeg vil meget gerne se den.

Mange hilsner
Lone

Skriv en kommentar

Email og Navn skal udfyldes. Email offentliggøres ikke