Hvordan finder jeg en stil?

10minSTYLING om Stil

Hej Lone

Jeg har været ved at rydde op i min garderobe efter anvisningerne, du giver under “organiser”. Jeg har fået smidt en masse gammelt tøj ud, som jeg alligevel ikke brugte og det er fint. MEN problemet er, når jeg nu står og kigger ind i min garderobe, så er det en stor pærevælling af alle mulige stilarter. Jeg synes det er svært og jeg køber nok bare noget, som jeg lige synes er pænt den dag, jeg køber det, uden at tænker så meget over det ellers. Hvordan finder jeg en stil?

Hilsen fra Charlotte

—–

Hej Charlotte

Tillykke med oprydningen det er jo første skridt på vejen. Med hensyn til din måde at købe tøj på, er den desværre meget almindelig og kan ikke undgå andet en at resultere i en masse fejlkøb. Vejen frem er, at du bliver mere bevidst om, hvad du som person gerne vil udtrykke. Jeg ser vores tøj som den visuelle kommunikation af vores personlighed og jeg synes derfor, at der er vigtigt, at der er overensstemmelse mellem den person du er og det du udtrykker med dit tøj. Som en hjælp til at få startet kan jeg foreslå dig at tilmelde dig mit nyhedsbrev i boksen ovre til højre og dermed modtage den gratis stilguide, hvor du får hjælp til at komme i gang.

Mange hilsner

Lone

Skriv en kommentar

Email og Navn skal udfyldes. Email offentliggøres ikke