Hvilke smykker passer til halterneck?

10minSTYLING om Brevkasse, Snit og pasformer, Stil

Hej Lone

Jeg har brede skuldre og bruger derfor halterneck så meget som muligt om sommeren. Og det har jo heldigvis været nemt på det sidste, da det har været så varmt, at det har kunnet lade sig gøre. Men mit problem er, hvad jeg skal bruge af smykker. Til daglig bruger jeg et sølvvedhæng i en lidt kraftig kæde men det synes jeg ikke passer til denne udskæring. Hvad vil du forslå?

Sommerhilsen fra

Louise

—–

Hej Louise

Som du skriver, er halterneck rigtig godt til brede skuldre og jeg vil give dig helt ret i, at det nemt kan blive for meget med en halskæde til denne halsudskæring. I stedet vil jeg anbefale dig enten et par flotte øreringe, som hænger lidt (eller meget) og som også gerne fylder lidt. Alternativt er det også flot med de mange armbånd, som er fremme denne sommer. Begge dele vil give et feminint touch til din lidt drengede figur.

Mange hilsner

Lone

Skriv en kommentar

Email og Navn skal udfyldes. Email offentliggøres ikke