Hvad skal du have på juleaften??

10minSTYLING om Julekalender

Er du begyndt at tænke over, hvad du skal have på jule aften?

Det er jo en aften, hvor de fleste gerne både vil se godt ud og måske samtidig også har værtinderollen og dermed også behov for at kunne bevæge sig frit.

3 ting jeg selv lægger vægt på i sådanne situationer er:

  • Tøjet skal være behageligt at have på, hvilket for mig betyder blødt og med stretch i.
  • Sættet skal gerne bestå af flere lag, så jeg kan tage af og på alt efter temperaturen….der kan være ret varmt i køkkenet i forhold til andre steder i huset.
  • Jeg ved hvordan sætter fungerer…dvs. jeg tager ALDRIG helt nyt tøj på, som jeg ikke ved, hvordan jeg har det i. Køber jeg nyt til f.eks. juleaften, prøvekører jeg det først og tjekker om det klør, krøller, strammer eller andet ubehageligt….for selv om jeg ved, hvad jeg ligger vægt på, kan der godt komme overraskelser…og de skal ikke komme juleaften ;0)

 

Skriv en kommentar

Email og Navn skal udfyldes. Email offentliggøres ikke