Hvad får jeg ud af et garderobetjek?

10minSTYLING om Praktiske tips

Hej Lone

Nu har jeg efterhånden overvejet det et par år. At få lavet et garderobetjek. Men hver gang tænker jeg, at det er jo mange penge og at jeg kan købe rigtig meget tøj for det beløb, det koster. Jeg har været inde på både din og andre stylisters hjemmesider utallige gange og nu har du jo en brevkasse. Så kan du ikke forklare mig helt præcist hvad jeg får ud af at bruge kr. 5500,- på et garderobetjek i stedet for bare at bruge pengene på noget tøj, jeg trods alt kan tage på?

Hilsen Kirsten

—–

Hej Kirsten

Tak for dit spørgsmål. Det er jo nok den tanke, mange har, at et garderobetjek er sådan noget “luft” man køber. Det er ikke noget, du lige kan tage at føle på. Men helt konkret får du nogle klare retningslinjer for, hvad du fremover skal satse på. Det gælder både pasform, farver, stil og hvad du mangler nu, for at din garderobe fungerer helt optimalt. Derudover får du inspiration til at bruge det tøj du allerede har på mange flere forskellige måder, end du gør i dag. DET kan jeg love dig og dermed får du allerede her en større garderobe. Og ja, mange synes det er dyrt, men de tænker ikke på hvor mange penge de gennem årene har brugt på fejlkøb.

Mange hilsner
Lone

PS selvfølgelig er det mest optimalt for dig med et personligt garderobetjek. Men du kan jo altid vælge online modellen evt. suppleret med en Skype session ;0)

Skriv en kommentar

Email og Navn skal udfyldes. Email offentliggøres ikke