Husk at sætte fokus på det positive

10minSTYLING om Tips & tricks i hverdagen

Det slår næsten aldrig fejl. Hver eneste gang jeg møder en ny kvinde og hendes garderobe eller får tilsendt billeder fra en kvinde, som gerne vil have hjælp til at bestemme hendes kropstype, så har de altid helt styr på alle de ting, de er utilfredse med. Enten er bagdelen eller maven for stor, benene for korte, barmen for stor eller for lille for bare at nævne de mest almindelige.  

Men prøv at vende det hele på hovedet. Stil dig foran spejlet så du kan se hele din figur og tag så et rigtig godt kig på dig selv både forfra, bagfra og fra siden. For nogen er det grænseoverskridende men prøv alligevel. Find så mindst 3 punkter du er tilfreds med hos dig selv. Det kan være alt lige fra flotte øjne og lækkert hår over de enkelte punkter på din figur som f.eks. taljen eller bagdelen til smukke hænder og fødder.

Tricket er så, at du nu begynder helt bevidst at sætte fokus på de punkter, du har fundet. Har du flotte øjne, skal du understrege dem ved at vælge overdele og tørklæder i farver, som fremhæver deres farve. Har du en slank talje, skal du selvfølgelig fremhæve den med taljerede modeller og flotte bælter og har du flotte fødder og fine ankler, er det super, at du understreger dem med sko, som virkelig sætter fokus på dem.

Det, der så sker, er nemlig, at andre mennesker bemærker det, du fremhæver og slet ikke ser de punkter, du selv er mindre tilfreds med….Og som sidegevinst kan jeg love dig, at du hen ad vejen bliver selv bliver langt mindre kritisk og meget mere tilfreds med dig selv. Rigtig god fornøjelse og husk nu at ligge de alt for kritiske briller langt væk.

Mange hilsner

 

 

 

PS synes du, det er helt umuligt at finde 3 punkter, så få veninden, søsteren eller kæresten til at hjælpe dig.

Skriv en kommentar

Email og Navn skal udfyldes. Email offentliggøres ikke