Hold da op hvor kvinder 50+ rykker

10minSTYLING om Mit liv

Jeg har flere skønne kvinder, som jeg har haft fornøjelsen af være personlig stylist for gennem flere år. Det er altid sjovt at møde dem igen, når der er gået et stykke tid siden sidst. For der er ALTID sket forandringer og de er nået et skridt videre, er blevet lidt modigere. Men hold da op jeg skal love for, at der sker noget dette efterår og specielt med de kvinder, som er 50+. Det er så skønt at opleve, når de vil og tør noget mere og bare er SÅ parat til at udvide deres comfort-zone. I går var jeg på besøg hos Kirsten, som jeg har fulgt i 3 år og jeg blev næsten blæst helt omkuld over hendes udvikling. Og som hun sagde om de nye ting, hun havde købt: dem ville hun ALDRIG have kastet sig ud i, hvis ikke hun havde fået nogle “kærlige” puf hen ad vejen. Jeg glæder mig allerede til vi skal ses næste gang.

Mange hilsner

Skriv en kommentar

Email og Navn skal udfyldes. Email offentliggøres ikke