Hjælp til “elektrisk” tøj

10minSTYLING om Praktiske tips

Kære Lone

Jeg har et lille problem, som jeg håber, du kan hjælpe med at løse. Tit når jeg har kjole eller nederdel på, bliver tøjet “elektrisk” og klæber til kroppen i stedet for at falde naturligt. Har du et godt råd til at løse dette problem?

Hilsen fra Ulla

Gentofte

——

Kære Ulla

Tak for dit spørgsmål. Det problem tror jeg, der er mange, der kender. Der findes en spray, som du kan komme på tøjet og som skulle tage elektriciteten. Jeg er ikke helt sikker på, at du kan få det Danmark, men du kan købe det over nettet f.eks. her http://www.zodee.co.uk/womens/exstatic/anti-static-spray/

Mange hilsner

Lone

1 kommentar

Dorte, 16. juli 2010

Du kan også bruge eddike i stedet for skyllemiddel. Synes det hjælper i længden.

Skriv en kommentar

Email og Navn skal udfyldes. Email offentliggøres ikke