Hjælp jeg ser kedelig ud!!!

10minSTYLING om Stil

Hej 10minSTYLING

Jeg er en “pige” på 38 år, en str. 48 og 172 cm høj. Jeg går mest i sort tøj, da jeg føler, det bedst skjuler mine ekstra kilo. Derudover er jeg ikke særlig god til at bruge tilbehør, da jeg synes, det altid kommer i vejen. Men det ser bare så kedeligt ud. Har du nogle tips til, hvordan jeg nemt og uden det koster en formue kan pifte min garderobe lidt op?

Hilsen fra Marian

—–

Kære Marian

At store piger udelukkende går i sort er meget almindeligt, men også en stor fejl efter min mening. Dels kan det ikke undgå at påvirke dit humør i det lange løb (man bliver glad af farver, synes jeg) dels handler det meget mere om at sætte fokus på de punkter ved dig selv, du er glad for samt at vælge de rette proportioner i dit tøj.

Prøv at indføre f.eks  nogle T-shirts i gode farver i din garderobe og brug dem f.eks. under en lang strik, skjorte eller jakke. På den måde får du brudt dine sæt op i lange smalle paneler og virker derfor langt slankere. Som sidegevinst får du så farve til dit ansigt. Se forslag nedenfor fra Breezy Bellini til en lidt lang afslappet jakke, som bryder dit look op i flere felter og du dermed kommer til at virke slankere. Du kan vælge at bruge toppe og T-shirts med farve under i stedet for den hvide, der er brugt her.

Derudover er det vigtigt, at du finder de punkter ved dig selv, som du er glad for. Har du f.eks. et flot hår eller flotte ben, så fremhæv det. På den måde er det, det andre mennesker ligger mærke til og ikke de punkter, du selv er utilfreds med.

Til sidst et råd med tilbehør. Hvis du ikke er så glad for at bruge smykker og tørklæder, kan du sagtens give din stil kant ved at bruge flotte ure, flotte sko og tasker og vælge materialer til dine strik og jakker, som giver en kant i sig selv.

Jeg håber, du fik nogle råd, du kan bruge og husk et lille skridt fremad er bedre end slet ingen.

Mange hilsner

Lone

Skriv en kommentar

Email og Navn skal udfyldes. Email offentliggøres ikke