Har du et spejl “til hel størrelse”?

10minSTYLING om Julekalender

06_spejl

En ting, som jeg synes, er rigtig vigtig, når du klæder dig på er, at du har et spejl, hvor du kan se dig selv i hel figur. Det sikrer, at du kan tjekke hele dit out-fit som en helhed og dermed tjekke både proportioner, linjer og farver. Jeg er faktisk lidt overrasket over, hvor mange, der ikke har sådan et spejl og jeg fik selv en “sjov” AHA oplevelser, da jeg i en kort periode ikke selv havde et…jeg tog på i vægt efter i mange år at have vejet det samme….jeg tror simpelthen, at det, at jeg ikke havde det daglige “check” gjorde, at jeg troede, at jeg så ud som jeg plejede, selvom der kom ekstra kilo på…det kunne jeg jo i hvert fald mærke på tøjet ;0) …så hvis ikke du har sådan et spejl, er det måske et julegaveønske?….nu har jeg i hvert fald selv et igen.

Skriv en kommentar

Email og Navn skal udfyldes. Email offentliggøres ikke