Har du en style mentor?

10minSTYLING om Julekalender

05_stylementor

Vil du gerne finde din personlige stil, men synes du, det er svært helt at få styr på det, er det en rigtig god idé at finde en eller flere style mentors. Med det mener jeg kvinder, som har en stil, som du synes, er ”lige dig”. Det er ikke fordi du behøver at kopiere dem totalt men det er en rigtig god måde at få inspiration på.

Når jeg spørger mine kunder, hvem de synes har en god stil, svarer ca. 70 % Kronprinsesse Mary. Svaret bunder jo selvfølgelig i, at hun er meget kendt men jeg tror også, at mange danske kvinder godt kan lide hendes enkle, meget feminine og meget personlige stil.

Så hvem er din style mentor? Det kan f.eks. være din søster, veninden, kollegaen eller en kendt person og gerne et miks af flere forskellige. Prøv at være meget konkret i dit valg og brug inspirationen til at skabe ”din stil” og gå så efter den stil, når du shopper fremover.

2 kommentarer

Maria Moesby, 5. december 2013

Cameron Diaz! Enkel, ungt (på den gode måde, hun er jo over 40:-))og med trend elementer.

10mins, 5. december 2013

Jeg er helt enig Maria…hun har en rigtig god stil, som matcher danske kvinder fint…og så er hun også meget skandinavisk i hendes udseende, hvilket gør det meget nemmere for os at matche ;0)

Skriv en kommentar

Email og Navn skal udfyldes. Email offentliggøres ikke