Giver din garderobe bonus på din bundlinje?

10minSTYLING om Tips & tricks i hverdagen

At mine kunder udbryder “Lone I love you” efterfulgt af et kæmpeknus er måske ikke liiiige den måde, de fleste kunder udtrykker sig på. Men ja Tine er ret spontan og udtryksfuld og forsatte ” Jeg NYDER min nye stil og føler mig dejlig veltilpasset overalt, jeg kører bare derudaf til mine kundemøder og hiver ordrer hjem”. Så min pointe her er, at Tines nye stil kan måles direkte på hendes personlige bundlinje.

Måske er du selvstændig som Tine og så er forskellen direkte proportionel med, hvad du tjener. Men selvom du er ansat på en fast løn, så vil det helt sikkert gøre en forskel på din personlige bundlinje. Måske ikke på samme måde her og nu. Men det er jo svært for en arbejdsgiver at afvise direkte målelige salgsresultater ved den næste lønforhandling.

Nu tænker du måske…jamen jeg sælger jo ikke noget som kan måles. Men derfor kan du sagtens alligevel bruge din personlige udstråling til både at hive en højere løn hjem og få den forfremmelse eller det nye job du drømmer om. Hvordan? Ja mit enkle svar er: Bliv bevidst om hvad du vil opnå, hvad det kræver af personlig power og klæd dig efter det. Så kommer resultaterne helt sikkert og du behøver i min verden ikke ligne en mand i et stift jakkesæt for at udstråle personlig power. Det vigtigste er, at du viser hvem du er og hvad du vil.

 

Skriv en kommentar

Email og Navn skal udfyldes. Email offentliggøres ikke