Garderobetjek E-bog

Er din garderobe fyldt med tøj du bare elsker og som du ser fantastisk ud i?

ELLER…

  • Er dit klædeskab fyldt med tøj, du alligevel ikke bruger?
  • Kommer du hjem med det ene fejlkøb efter det andet?
  • Vil du bare SÅ gerne have styr på, hvad der klæder dig og hvad der ikke gør?

Vil du have løsningen??

Så er 10minSTYLING’s Garderobetjek E-bog med de 15 små videoer og over 30 siders nem og overskuelig trin-for-trin guide det helt rigtige for dig.

Du kan tage det helt i dit eget tempo og du kan gentage processen igen ved hver ny sæsonstart, så din garderobe hele tiden er top-tunet og følger din personlige udvikling.

Mit motto er, at du skal kunne klæde dig på, til enhver lejlighed på 10 minutter…og det kan du, hvis din garderobe er rigtigt sat sammen. Kan du det ?…. eller er du klar til at tage det første skridt på vejen lige nu?

For kun kr. 149,- får du E-bogen “10minSTYLING garderobetjek”, som giver dig masser af råd, vejledning og inspiration til at få styr på din garderobe.

 

Er du i tvivl, så få de første tre videoer og et smugkig i 10minSTYLING’s Garderobetjek E-bog – gratis

 


Det siger bogens læsere

Lone, du er inspirerende og struktureret på en vild dejlig måde. Dine konkrete “skridt for skridt – tips” giver mig dejlige aha-oplevelser. Jeg har fået en klar fornemmelse af, hvad der klæder mig og HVORFOR?
Jeg er iøvrigt stadig i processen og nyder rejsen.

Susanne Werner Jensen · Etoy, Schweiz

········································································

For sådan en som mig, er din gør-det-selv bog med et garderobe-tjek en rigtig øjen-åbner. Dine overskuelige skemaer og eksempler gør det nemt og er guld værd, og jeg har allerede en følelse af, at min garderobe slet ikke er så håbløs, som jeg gik og troede. – Jeg har fået meget mere for pengene ved at købe din e-bog, end jeg forventede, og det vil jeg såmænd gerne lægge navn til.

Mette Juul · Projekt- og webmanager Webnestor

········································································

Jeg kan virkelig anbefale kjøp av din e- bok, Lone.
Selv fikk jeg noen riktig gode råd om snitt og lengder i forhold til min figur, og ikke minst fargevalg.
Egentlig har jeg ikke et eget budsjett for feilkjøp, men …. når jeg summerer dem i kroner … og ser hvor stor plass de tar i skap og skuffer, så …

Anne Hallingstad · Sylling, Norge

………………………………………………………………

”Jeg har med glæde modtaget 10 minSTYLING´s  e-bog, som er en rigtig god og overskuelig bog, som jeg klart vil anbefale.  Den kommer bl.a. ind på, hvordan du kan klæde dig for at få det bedste frem i dig, både mentalt og fysisk, dvs. den personlige udstråling generelt. Jeg er specielt glad for rådene til at skabe overskuelighed i garderobeskabet.”

Susanne Preisler/stress- og sundhedscoach.

………………………………………………………………

Jeg har brugt Lone de Bie til at hjælpe mig med min garderobe i et par år, men jeg var alligevel nysgerrig nok til at købe e-bogen, fordi jeg synes at Lone har så mange gode fif og kommentarer til tingene.

Kapitlet ”klæd dig efter din figur” har rigtig mange praktiske råd. Jeg har ”styr på min figur”, men jeg læste det hele alligevel. Og da jeg nåede det næstsidste punkt ”Lille person” fik jeg jo lige remset op hvorfor jeg har været så træt af moden de sidste år med lange overdele og de mange hængende oversize snit.

Side 26 om funktionalitet oser af Lones tilgang til tøj: det skal bruges af os meget forskellige kvinder, og der er ikke noget der er rigtigt for alle! (drop modebladene, og find ud af hvad du selv har lyst til…)

Side 29 ”Et eksempel”, hvor Lone har sat nogle af de samme grunddele sammen med forskellige andre dele og tilbehør er et godt eksempel på hendes teorier omsat til praksis – en god måde at få synliggjort læresætningerne på. Og på side 31, hvor det er det helt samme tøj, der bliver sat sammen med forskelligt tilbehør bliver det altså bare meget tydeligt, hvad man kan gøre med små midler!

”Det kræver en indsats” skriver du i indledningen – og – øv ja – jeg må give dig ret – den gode garderobe kommer bare ikke af sig selv. Men du gør hvad du kan for at hjælpe os!

Kirsten Breddam, Hellerup


 

Vil du hellere betale med netbank??

Du har mulighed for at betale med netbank – der vil dog gå op til 5 dage, inden du kan komme i gang med dit garderobetjek.

Indbetal kr. 149,- på Regnr. 0144 Kontonr. 6446634087 – Nordea

Husk at skrive dit navn på indbetalingen. Udfyld navn og adresse herunder – og tryk send.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Hvor skal E-bogen sendes til (skal udfyldes hvis det er en gave)

captcha

Indtast bogstaverne du ser i feltet her over: