Fotodag med Charlotte

10minSTYLING om Mit liv, Stylinger

I fredags havde jeg fotodag med Charlotte, som er en kropstype Barbara og hendes datter Maria. Vi havde en forrygende dag og jeg havde helt sikkert to skønne modeller, som ikke var bange for at prøve nye ting i forhold til det, de var vant til.

Klassiske stil med et sporty tvist

Charlotte, som du ser her, møder i dagligdagen mange mennesker på jobbet og vil derfor gerne have en klassisk stil, som med hendes egne ord er “nede på jorden, uden at være for pyntet, men alligevel med stil og klasse”. Hun vil gerne tviste den klassiske stil mod det lidt sporty, så garderoben også matcher hendes aktive fritid. Jeg valgte derfor tøj, som både fremhæver hendes figur på bedste måde, som er praktisk og behageligt i hverdagen og som kombinerer det klassiske og sporty look.

  • 1. billede
    Her viser de skønne, stramme bukser i ridebuksefacon fra kombineret med lækre støvletter med plateau Charlottes flotte, slanke ben. Bukser og top i samme farve giver en flot base, som giver en slank silhuet og skjorten giver farve og liv. Alt udlånt af Anna-Anna.
  • 2. billede
    Selvom Charlotte har lidt fylde om maven giver det brede bindebælte indtryk af talje og længden på kjolen fremhæver også her de flotte ben.
  • 3. billede
    Helt klassisk sæt som dog får kant af de sorte sling-back sko og ur-tasken og det prikkede tørklæde som er lige i tidens ånd.

Charlotte sendte mig efterfølgende en rigtig sød mail, hvor hun bl.a. skriver:

“Det har gjort stort indtryk på mig at se, hvilken forskel det gør, når længden på jakker og skjorter kommer ned på låret, det giver et flot udtryk. Tidligere har jeg oftest brugt jakker og trøjer som brød lige under hoften, så det skal laves om. Jeg har også altid brudt mine farver lige på maven, og kunne virkelig se forskellen ved den anden måde. Det betyder en kæmpe oprydning i min garderobe, som nok kommer til at tage lidt tid at tænke igennem”.

Jeg glæder mig allerede til næste fotodag, som er allerede på lørdag.

Mange hilsner

Skriv en kommentar

Email og Navn skal udfyldes. Email offentliggøres ikke