Er du klar til efteråret?

10minSTYLING om Dagens tip

Vi har da VIRKELIG haft en fantastisk sommer i Danmark i år…jeg kan simpelthen ikke huske, hvornår jeg sidst har haft SÅ mange solskinstimer i rap. Og jeg tænker, at vi sagtens kan nå en del Indian-summer days selvom det har stået på regn de sidste dage.

Det der sker lige nu er, at morgenerne og aftenerne bliver lidt køligere, selvom det sagtens kan være varmt i løbet af dagen….i hvert fald når vi får solen at se igen. Det kan give lidt udfordringer i forhold til din garderobe og dine muligheder for at tilpasse din påklædning til de svingende temperaturer i løbet af dagen.

Så du får lige 3 hurtige tips til at tilpasse dig de svingende temperaturer i løbet af dagen:

1 Har du ikke allerede en let overgangs jakke/frakke, er det tid til at, du anskaffer dig en. For skal du afsted tidligt om morgenen eller først kommer hjem sent om aftenen, har du brug for et let stykke overtøj. Her skal du vælge en stil, der passer til dit liv og din personlighed i en farve, som fremhæver dine øjen-, hår- og hudfarve…og ikke mindst i en facon, som passer til din figur. Så er du godt kørende ;0)

2 Klæd dig på i flere lag, så du let kan tilpasse dig svingende temperaturer i løbet af dagen. Tag f.eks. en top/kortærmet T-shirt og kombiner den med en let cardigan eller jakke og suppler med et tørklæde. Så kan du let justere i løbet af dagen.

3 Er du til kjoler og/eller nederdele, kan det snart blive lidt koldt med bare ben morgen og aften. Løsningen kan være et par tynde leggings, som du nemt kan tage af, når du lander på job og tage på igen, hvis du skal sent hjem.

Mange hilsner
lone

Skriv en kommentar

Email og Navn skal udfyldes. Email offentliggøres ikke