Er dine “nye” tasker vintage tasker?

10minSTYLING om Tips & tricks i hverdagen

Vintagetasker

Tasker er en meget vigtig del af en garderobe nu om dage og det er jo altid skønt at få en ny taske…men en ny taske behøver bestemt ikke at være helt “ny”.

Jeg har selv gennem den sidste tid fået en del vintage tasker i min garderobe og de giver jo ligesom en anden kant, end helt nye tasker gør.

På billederne kan du se eksempler på nogle af mine vintagetasker. Jordemodertasken fra en gammel slægtning som lige skal have lidt læderfedt, have messingbeslagene pudset op og så nyt for. Krokodilleskindstaskerne som min onkel har haft med hjem fra en af hans mange rejser i 50’erne og de fine selskabstasker, jeg kan huske min mor har brugt helt tilbage i min barndom.

Jeg glæder mig over at bruge hver og en af dem til hver sin lejlighed.

Har du også nogle sjove, skæve og anderledestasker i din garderobe?

Mange hilsner

lone

Skriv en kommentar

Email og Navn skal udfyldes. Email offentliggøres ikke