De nye jeans trends

10minSTYLING om Nye trends

Det vrimler allerede i forretningerne med alle de nye trends og jeg synes virkelig, der er power på denne sæson, specielt når jeg ser på de mange nye jeans.  Det er ikke længere kun forskellige blå nuancer i mere eller mindre slidte udgaver suppleret med gråt og sort, hvis det skulle være bare lidt anderledes. Nej nu er der i den grad power på både farver, mønstre og materialer så jeg kan ikke sige andet end, at der er noget for enhver smag og stil.

Farvemæssigt ser vi:

  • dybe varme farver som f.eks. vinrød, flaskegrøn og mørk lilla
  • klare farver som f.eks. stærk grøn, orange og og karrygul
  • lyse pasteller som f.eks.  sart rosa, sart grøn og cremefarvet

Derudover er der også rigtig meget fokus på metallic farverne guld, sølv, bronze og tin, som du sagtens kan bruge til hverdag sammen med en lang blazer eller en lækker strik og til fest med en fin feminin top i f.eks. blonder.

Med hensyn til materialer og prints er der også rigeligt at vælge imellem. Specielt det coatede look er meget fremme og mønstrene spænder helt fra romantiske blomster over dyreprint til grafiske mønstre og camouflageprint. 

 Snittet i jeans er generelt ret stramt og det er jo rigtig fint til de kropstyper, som har lange slanke ben. Det vil specielt sige Annabel, Barbara og Elaine, som virkelig bør sætte fokus på benene med de mange flotte jeans. Er du derimod en kropstype med lidt kraftigere ben og lidt mere kvindelige former som Carmen, Daisy og Frances, kan du alligevel sagtens bruge de stramme jeans, blot du er meget opmærksom på, hvor dine overdele skærer og specielt, at de ikke skærer dig på det kraftigste sted på hoftene.

Er du blevet inspireret, så kan du finde de coatede vinrøde jeans hos Ellos PLUS og de blomstrede, guld og orange jeans hos H&M?

Jeg synes i hvert fald, at det er en god måde at få nye trends ind i din garderobe på. Jeans kan du sagtens bruge nu sammen med alle dine sommertoppe og sandaler på varme dage og når vi når hen ad efteråret, sætter du bare strik og smarte støvler til i stedet.

Mange hilsner

 

Skriv en kommentar

Email og Navn skal udfyldes. Email offentliggøres ikke