Brocher giver kant til dit look

10minSTYLING om Tips & tricks i hverdagen

Broche2 Julen er en tid, hvor alting gerne må være festligt og farverigt og det gælder selvfølgelig også i forhold til at give den en ekstra tand, når du styler dit look.

De lange halskæder og flotte armbånd er jo generelt helt fantastiske, men når jeg er i værtinderollen og skal sørge for gæster og få maden lavet, anrettet og ryddet væk igen, synes jeg, de kommer i vejen og så ender det altid med, at jeg tager dem af….og ja, så er det festlige touch jo røget.

Så i stedet bruger jeg brocher. Jeg har en samling af både nye brocher, nogen jeg har arvet og andre jeg i gennem tidens løb har købt på genbrug eller på ferier, så der er altid en, der lige passer i stilen og til humøret og begivenheden.

For det er jo selvfølgelig ikke kun i julen, tippet gælder  Du kan sagtens bruge brocher både til andre festlige begivenheder og i hverdagen, hvor de ikke på samme måde kommer i konflikt med f.eks. skrivebordet.

Mange hilsner

lone

Skriv en kommentar

Email og Navn skal udfyldes. Email offentliggøres ikke